Bli säljare på frukostfralla.se

Kul att du funderar på att bli säljare på frukostfralla.se. Det är enkelt, det kostar inget och är öppet för alla som fyllt 13 år som bor i en stad där det finns ett bageri som samarbetar med frukostfralla.se.

Fyll i formuläret för att registrera ett konto och komma igång.

Om dig

? För att kunna bli säljare behöver du ha fyllt 13 år. ? Det är viktigt att du anger ett korrekt mobilnummer kopplat till Swish eftersom det är hit betalningarna kommer komma. Har du inget eget mobilnummer eller Swish så fråga en förälder om du får använda deras. ? Du kommer få en bekräftelse till denna mail varje gång någon viktig händelse sker i din butik, som till exempel en beställning eller kundomdöme.

Ditt område

? Ange din adress får att kunna markera ett område kring ditt hus där du vill levererar frallor. På din säljarsida kan du sen i en karta markera exakt vilket område du vill leverera inom.

Övrig viktig info

? Om du är under 16 behöver du ange en förälders adress så att han eller hon kan godkänna att du får bli säljare.

Vanliga frågor

Hur tjänar jag pengar?

Du betalar bara för brödet från bageriet samt en liten avgift per såld fralla till frukostfralla.se så att vi kan driva tjänsten vidare. Du säljer frallorna för mer än du betalar för dem och så tjänar du pengar.

I vilka städer finns det samarbetande bagerier?

Detta är de städer och bagerier som frukostfralla.se jobbar med